Happy Speeddating – Ett roligt och lättsamt sätt att träffas

Vår ambition är att vara det absolut roligaste och enklaste sättet för dig att möta nya människor, skapa relationer (även vänskapliga), få gå på nya dejter och potentiellt hitta den stora kärleken. Dating skall vara kul, spännande och kännas som ett äventyr, oavsett ålder, tidigare datingerfarenheter, med mera. Därför uppmanas alla att komma till eventet med ett öppet sinne, inte ta så allvarligt på det hela, slappna av och vara öppen och ärlig för nya kontakter. Då lovar vi att du kommer ha en fantastiskt rolig kväll!

Så ta chansen nu! Registrering för medlemskap tar bara någon minut och är helt kostnadsfritt! Sedan är du redo för ditt livs datingäventyr!

Vi ser fram emot att träffa dig på ett event snart!

Varmt välkommen till Speedd8.se!

Så här går Happy Speeddating till

Du välkomnas i dörren av våra trevliga eventvärdar
När du kommer till ditt Speeddating event så välkomnas du av kvällens värd. Du får i lugn och ro hänga av jackan, passa på att gå på toaletten eller kanske fråga något innan du börjar mingla. För att vi skall kunna hålla tiderna för eventet vill vi att du är på plats femton minuter innan eventet startar, det vill säga 18.45.

Bekräfta din plats på deltagarlistan
Eventvärdarna har en lista på alla anmälda deltagare på eventet. Din bokning bekräftas med namn och betalkod från Paypal. Du behöver alltså inte ta med dig kvitto eller kod utan uppger bara för- och efternamn på dig själv och eventuellt sällskap på plats. Med en namnbricka och en drinkbiljett är du nu redo för att mingla!

Välkomstmingel med fördrink.
Här får du en chans att träffa de andra singlarna och i lugn och ro mingla en stund innan eventet börjar. I baren byter du in drinkbiljetten mot en cider, öl, ett glas rött/ vitt vin eller något alkoholfritt alternativ.

Kort introduktion om eventet
Borden är numrerade från 1 upp till 20, ett par vid varje. Under kvällen kommer du få uppleva upp till 20 speeddejter. Eventbroschyr, penna och övrigt material som kommer användas under eventet ligger färdigt på borden för varje deltagare. Värdarna presenterar sig själva kort och går igenom vad som händer under kvällen.

Börja dejta!
Varje par sätter sig vid det bordet som har samma nummer som deras namnbricka. Varje dejt är mellan 3-4 minuter lång. Då värdarna slår i gongongen har varje person en extra minut på sig att fylla i scorecardet och föra anteckningar innan man byter till nästa.
Vanligtvis låter vi alltid killarna rotera och tjejerna sitter kvar vid samma plats hela kvällen. I materialet finns det isbrytarfrågor om ni får brist på samtalsämnen. Efter varje dejt markerar du i ditt scorecard om du vill träffa personen igen. Det finns även en sida för anteckningar för att hjälpa dig minnas varje person du pratat med.

Paus med mingel under eventet
Under varje speeddating event finns två extra mingelpauser. Varje paus är på ungefär femton minuter. Här är ett gyllene tillfälle att prata vidare med någon speciell, då det inte alltid hinns med under de korta dejterna.  Passa även på att beställa något mer i baren eller gå på toaletten.

Avslutning av eventet
Gongongen slår för sista gången och sista dejten är avslutas. Nu får du en paus på ungefär femton minuter att titta över scorecard och anteckningar ordentligt, fylla i de kontaktuppgifter du vill förmedla vid matchningen och mingla lite till.
Scorecardet samlas sedan in av eventvärdarna och du får ta med dig resten av materialet hem. Eventet är slut för kvällen, men vi uppmanar alltid folk att stanna kvar och mingla lite till med varandra.Vi tackar dig för en fantastiskt rolig kväll!

Vad händer efter eventet?

Om du och någon av dina dejter båda markerat att ni vill träffas igen får ni tillgång till varandras kontaktuppgifter. Dessa skickas till de mailadresser som ni angivit i scorecardet senast 72 timmar efter eventet. Därifrån kan ni själva enkelt bestämma en ny dejt tillsammans.
Lycka till på en potentiell andra dejt!