Aktivt, roligt & socialt

Om Speeddating

Speedd8.se hjälper män och kvinnor att på ett enkelt, roligt och effektivt sätt träffa andra singlar

Genom att bli medlem på Speedd8.se hoppas vi att du enbart använder våra tjänster för detta syfte. Vi uppmanar alla att gå in med ett öppet sinne, att man ser till att ha så kul som möjligt och sen om det slutar i en ny dejt eller kanske en livslång vänskap är helt upp till dig. Alla våra event arrangeras i samarbete med Sveriges största online dejtingsida Happypancake.

Ditt personliga ansvar under eventet

Vi rekommenderar alltid våra medlemmar att komma så väl förberedda som möjligt till varje event. Läs gärna igenom fliken Frågor och svar samt kolla igenom vår hemsida för övriga tips. Det är otroligt viktigt för oss att alla deltagare skall få en så trivsam upplevelse som möjligt på våra events. Därför är det varje deltagares personliga ansvar att respektera övriga personer och agera representabelt under hela eventet. Vi förbehåller oss därför rätten att neka deltagare inträde till andra events om dessa regler ej följs. För övrigt förbehåller sig Speedd8.se rätten att ändra aspekter i våra tjänster, såsom plats, starttid och övrigt inkluderat när som helst utan förvarning, men ej priset.

Pris & Betalning

Kostnaden för deltagande till varje specifikt event är fast angivet i din anmälan. Priserna för övriga event kan dock ändras när som helst utan förvarning. Priset kommer att visas på bokningssidan gällande den kväll du anmält dig till.

Anmälan till ett specifikt sker genom att du först väljer vilket event du vill gå på. Sedan väljer du att antingen betala med kort via Stripe eller med Paypal (med kort direkt eller Paypalkonto). Vid båda alternativen skickas du vidare till respektive betalningssida där betalningen fullbordas och godkänns. När bokningen blivit registrerad och betalningen blivit godkänd får du ett bekräftelsemail skickat till den mailadress du bokade in dig med.

Återbetalning

För sena avbokningar innebär alltid en problematik för oss. Du har rätt att få avgiften helt återbetald om avanmälan når oss senast sju dagar före det event du anmält dig till. Du kan även välja att inte bli återbetald och använda den inbetalade avgiften för att delta vid nästa lämpliga event. Speedd8.se förbehåller sig rätten att vara det slutliga avgörandet i tvister om huruvida en avbokning har meddelats i tid eller inte. Detta kommer att ske högst två gånger. Sedan blir din avgift indragen. Observera att missnöje med övriga deltagare du möter vid ett event inte omfattas av denna bestämmelse.

Speeddejting flyter på som bäst när det finns jämnt antal deltagare. Vi på Speedd8.se gör alltid vårt yttersta för att ha jämna par varje kväll. Det finns alltid en risk att en deltagare inte dyker upp trots att de anmält sig och betalt. Vid för stora skillnader i antal, så att din upplevelse signifikant kommer kunna påverkas, kontaktar vi dig för att skjuta upp eventet till en ny kväll. Vi har stor förståelse för att alla deltagare ser fram emot att gå på våra event och att en inställd kväll är oerhört frustrerande. Speedd8.se garanterar sina medlemmar att vi gör allt för att säkerställa service i alla lägen, att alla arrangemang går som planerat och att vi aldrig ställer in några event så länge vi är övertygade om att upplevelsen och den höga kvalitén kan upprätthållas.

Om vi ej lyckas fylla ett event kommer vi att ändra tiden (vanligtvis inte mer än 4 veckor framåt från ursprungligt datum). Du underrättas om det nya datumet via e-post och/SMS dagen före eventet. Om det skulle visa sig att det nya datumet inte passar dig kommer du att erbjudas möjlighet att invänta nästa lämpliga event och ha din bokningsavgift innestående. Om vi väljer att helt ställa in och eventet tas bort från hemsidan så får du dina pengar tillbaka direkt.

Tusentals har redan provat!

Läs vad tidigare deltagare sagt om våra event

Samarbetspartners:

Vår vision

‘’ Allt började med en spontan idé
i min fasters trädgård i Chile…’’