Loading...

Vi på Speedd8.se står till ditt förfogande under hela ditt speeddating event och ser till att du och dina dejter får en unik upplevelse varje kväll!

”På ”Happy Speeddating” får du som singel lära känna ett stort antal nya personer i en varm atmosfär med mycket skratt och trevliga samtal”

Stället för eventet är speciellt utvalt för att skapa en avslappnad och inspirerande miljö där du får ett positivt helhetsintryck under dina dejter.

Varmt välkommen!

 • Du välkomnas i dörren av våra trevliga eventvärdar
  När du kommer till ditt Speeddating event så välkomnas du av kvällens värd. Du får i lugn och ro hänga av jackan, passa på att gå på toaletten eller kanske fråga något innan du börjar mingla. För att vi skall kunna hålla tiderna för eventet vill vi att du är på plats femton minuter innan eventet startar, det vill säga 18.45.
 • Bekräfta din plats på deltagarlistan
  Eventvärdarna har en lista på alla anmälda deltagare på eventet. Din bokning bekräftas med namn och betalkod från Paypal. Du behöver alltså inte ta med dig kvitto eller kod utan uppger bara för- och efternamn på dig själv och eventuellt sällskap på plats. Med en namnbricka och en drinkbiljett är du nu redo för att mingla!
 • Välkomstmingel med fördrink.
  Här får du en chans att träffa de andra singlarna och i lugn och ro mingla en stund innan eventet börjar. I baren byter du in drinkbiljetten mot en cider, öl, ett glas rött/ vitt vin eller något alkoholfritt alternativ.
 • Kort introduktion om eventet
  Borden är numrerade från 1 upp till 20, ett par vid varje. Under kvällen kommer du få uppleva upp till 20 speeddejter. Eventbroschyr, penna och övrigt material som kommer användas under eventet ligger färdigt på borden för varje deltagare. Värdarna presenterar sig själva kort och går igenom vad som händer under kvällen.
 • Börja dejta!
  Varje par sätter sig vid det bordet som har samma nummer som deras namnbricka. Varje dejt är mellan 3-4 minuter lång. Då värdarna slår i gongongen har varje person en extra minut på sig att fylla i scorecardet och föra anteckningar innan man byter till nästa.
  Vanligtvis låter vi alltid killarna rotera och tjejerna sitter kvar vid samma plats hela kvällen. I materialet finns det isbrytarfrågor om ni får brist på samtalsämnen. Efter varje dejt markerar du i ditt scorecard om du vill träffa personen igen. Det finns även en sida för anteckningar för att hjälpa dig minnas varje person du pratat med.
 • Paus med mingel under eventet
  Under varje speeddating event finns två extra mingelpauser. Varje paus är på ungefär femton minuter. Här är ett gyllene tillfälle att prata vidare med någon speciell, då det inte alltid hinns med under de korta dejterna.  Passa även på att beställa något mer i baren eller gå på toaletten.
 • Avslutning av eventet
  Gongongen slår för sista gången och sista dejten är avslutas. Nu får du en paus på ungefär femton minuter att titta över scorecard och anteckningar ordentligt, fylla i de kontaktuppgifter du vill förmedla vid matchningen och mingla lite till.
  Scorecardet samlas sedan in av eventvärdarna och du får ta med dig resten av materialet hem. Eventet är slut för kvällen, men vi uppmanar alltid folk att stanna kvar och mingla lite till med varandra.Vi tackar dig för en fantastiskt rolig kväll!
Speeddating event stockholm

Vad händer efter Speeddating eventet?

Förvandla ditt liv till ett socialt äventyr och njut av singellivet som aldrig förr! Om du och någon av dina dejter båda markerat att ni vill träffas igen får ni tillgång till varandras kontaktuppgifter. Dessa skickas till de mailadresser som ni angivit i scorecardet senast 72 timmar efter eventet. Därifrån kan ni själva enkelt bestämma en ny dejt tillsammans.
Lycka till på en potentiell andra dejt!

Speed dating event stockholm

Inte bokat ditt event ännu?

Har du inte bokat in dig på något event ännu? Se våra kommande Speeddating event!