Aktivt, roligt & socialt

Vanliga frågor

Hur reserverar jag min plats på ett event?

Att reservera din plats på ett event är enkelt. Börja med att bli medlem på speedd8.se. Det gör du genom att klicka på bli medlem-knappen och sedan följer instruktionerna. Gå sedan till startsidan eller eventmenyn och välj den stad du är intresserad av att gå på event i. Klicka på länken till det event som passar dig bäst och följ instruktionerna under eventet.

Vad händer efter jag blivit medlem hos Speedd8.se?

Det första som händer är att ett aktiveringsmail skickas till din email. Där finns en länk som du behöver klicka på för att bekräfta att det är rätt adress. Som medlem hos speedd8.se kommer du kunna ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter. Dessa kommer kommuniceras ut via mail eller på hemsidan.

Vad gör jag om eventet redan är slutsålt?

Vi önskar vi kunde få plats med alla, men tyvärr så är det ett begränsat antal platser till varje event. Vi håller events med jämna mellanrum, så du är hjärtligt välkommen nästa gång!

Vilken tid skall jag komma till eventet?

Vi rekommenderar alla att komma 15 minuter före den bestämda starttiden. Detta ger dig lite extra tid att slappna av och mingla med de andra deltagarna innan vi börjar. Vid varje event bjuds det också på en välkomstdrink!

Vad händer när jag hittat någon jag gillar?

Under speedd8.se´s events får varje deltagare välja vilka de skulle vilja få en möjlighet att träffa igen. Om två personer valt varandra så förmedlar vi kontaktmöjligheter inom 72 timmar till båda parter.

Var det något jag sa?

De flesta av våra medlemmar hittar någon de matchar med på sitt första event. Ifall det inte är någon som det slog gnistor med så ser vi fram emot att du hittar en match på vårt nästa event.

Hur länge får jag prata med mina dater?

Den vanliga datetiden är 3-4 minuter. Utöver det så har vi medvetet lagt in två längre pauser under eventet för att ni ska få möjlighet att mingla lite extra med varandra. Då många av våra events hålls på nattklubbar är det även vanligt att våra medlemmar väljer att stanna kvar och umgås under resterande delen av kvällen.

Vad är speedd8.se´s isbrytarfrågor?

Nervös inför att prata med nya människor? Kan du inte komma på någonting att säga? Oroa dig inte. Det är väldigt många som känner precis som du! Vid varje event så medföljer ett papper med isbrytarfrågor som ger er möjlighet att prata om någonting roligt som lättar upp stämningen. Om ni inte känner för det behöver ni självklart inte använda det.

Hur länge håller ett speeddate event på?

Längden på eventet beror självklart på hur manga deltagare som är med på just det eventet. Vanligtvis brukar eventen hålla på ungefär 3 timmar inklusive pauser.

Jag är blyg, kan jag ta med mig vänner?

Ta med dig vänner och få en magisk kväll! Be antingen dina vänner anmäla sig via hemsidan eller skriv i kommentar rutan vilka personer du anmäler utöver dig själv när du gör din anmälan. Våra värdar tar emot alla medlemmar med biljetter till eventet med öppna armar. Om ni skulle vilja sitta i anknytning till varandra så säg bara till!

 

Hur många människor kommer jag träffa?

Speedd8.se´s events varierar i storlek men det är vanligtvis mellan 30-40 singlar som kommer till varje event för att ha roligt. Det innebär att du kommer dejta upp till 20 potentiella partners på en kväll!

Kan jag betala utan att göra det via hemsidan?

Betalning sker via hemsidan, men om ni av någon anledning inte har möjlighet att göra det går det även att betala med Swish eller Bankgiro. Det är viktigt att ni kontaktar oss på info@speedd8.se i tid om så är fallet.

Jag är lite yngre/äldre än den specificerade åldern för eventet, får jag ändå komma?

Självklart får du det! Våra ålderskategorier är bara ett förslag. Om du ser en åldersgruppering som passar dig bättre så får du absolut gå på det eventet istället. Om ni är vänner och passar in i olika åldersgrupperingar får ni absolut gå på samma event.