Spring Fling Party

Spring Fling Party 20 april

lördag 20 apr / 18:00 - 22:00 / 23-40 år
Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.

Över 130 personer bokade och sista platserna till förköpspris! Endast 150 förköpsplatser (75 för tjejer och 75 för killar). OBS! Förköpsbokningen stänger kl. 16:00 och sedan gäller bara betalning på plats.

Förköp 299 kr och betalning på plats 349 kr. Åldern 23-40 år är rekommenderad och det går bra att boka även om den inte stämmer helt.

” Ett Offline Party är en maxad kväll med roliga aktiviteter, mingel, goda drinkar och känslan av stor hemmafest mitt på stan där du lär känna många nya människor! ”

Är du också trött på evigt svajpande i olika datingappar, ytligt chattande, stela första dejter, högljudda nattklubbar och vinterkyla och mörker?

Efter succén från senaste Valentinefesten kickar vi nu igång april och firar in våren och ljusare tider med ett nytt storslaget Offline Party i Stockholm! Som vanligt är era vänner våra vänner och det går lika bra att komma själv eller ihop med hela singelgänget!

dela eventet med alla sköna singlar som är värda en riktigt rolig kväll och garanterad upplevelse utöver det vanliga!

 

EVENTDETALJER

Formatet är superenkelt och fokuserar på roliga sätt som bryter isen, göra det enkelt att börja mingla och snabbt lära känna en massa nytt folk! Vi har exklusivt abonnerat hela Kasais lummiga och mysiga innergårdsfestvåning Garden. Kvällen till ära har du även extra fina AW-priser i baren på bl a en flaska vin eller cava!

Temat för kvällen är " SPRING FLING ”. Våren representeras av såväl nystart, positiva förändringar, varmare och ljusare dagar, blomstrande natur och färger, flörtig energi och många nya möjligheter! Så låt gärna detta inspirera dig i val av klädsel för att höja vårstämningen extra under kvällen. Under slutet av eventet kommer vi dela ut fina priser för kvällens bästa våroutfits.

Så glöm värkande Tindertumme, rensa kalendern och börja ladda inför en garanterat maxad mingel- och festkväll med nya, likasinnade människor! Vem vet. Du kanske klickar extra bra med en eller flera personer att lära känna bättre efter eventet och på fortsatta vårdejter.

Möt upp till runt 120-150 personer på en kväll!

Enklaste sättet att träffa många nya människor i Stockholm!

Kasai Garden är abonnerat exklusivt för eventet!

AW-priser i baren ända fram till kl. 22:00 - t ex hel flaska vin eller cava för 495 kr!

Lock & Key Icebreaker – Lås upp, bryt isen och kanske hittar du en bra match!

Testa på vår populära Happy Speeddating!

Mingla med Datingexperten & Intuitive Matchmakern Jessica Norell under kvällen!

Selfie Corner – Skapa extra roliga minnen från kvällen med spexiga bilder!

Matchboxen – Bli matchad efter eventet med dem du klickat bäst med!

Eventet avslutas med prisutdelning, bland annat för kvällens bästa våroutfit!

Efterfest på Kasais nattklubb fram till kl. 03:00!

 

DU MISSAR VÄL INTE...

18:00 – Insläpp på Kasai Garden, mingel och Lock & Key Icebreaker börjar.

18:45 – Introduktion av kvällen.

21:45 – Prisutdelning och avslutning.

Runt 22:00 – Efterfest på Kasais nattklubb fram till 03:00. Perfekt tillfälle att stanna kvar och mingla vidare med folk du lärt känna under kvällen.

OBS! För att garantera den bästa möjliga upplevelsen av kvällen och säkerställa att man inte missar någon information rekommenderar vi alla att komma redan när insläppet börjar!

🎉🎉 Vi syns på plats! 🎉🎉

 

  1. Välj antal platser du vill boka och klicka på LÄGG I KUNDVAGN. OBS! Du väljer det kön du själv är.
  2. Fyll i kontaktuppgifter för alla personer som bokningen gäller och klicka på VÄLJ BETALSÄTT.
  3. Har du en rabattkod skriver du in denna i rabattkodsfältet och klickar på LÄGG TILL RABATTKOD. Du kan betala direkt med ditt betal- eller kreditkort både med PayPal och Stripe. Du behöver alltså inte skapa ett Paypalkonto för att betala. Skriv in kortinformation och klicka på BETALA NU.
  4. Då betalningen gått igenom blir din bokning automatiskt bekräftad och du får ett bekräftelsemail till din mailadress med detaljer om eventet.
  5. Om du får problem med din bokning, betalningen eller något annat, maila till info@speedd8.se, så hjälper vi mer än gärna till.

 

Vad deltagare sagt om eventen

"Jättekul att man fick träffa så många!"

Julia, Malmö

"Roligare än jag någonsin kunnat förvänta mig!"

Maria, Stockholm

"Skitkul att lära känna så många nya människor!"

Anders, Göteborg