Speeddating & Karaoke Valentine Party

Speeddating & Karaoke Valentine Party 14 februari

onsdag 14 feb / 17:00 - 21:00 / 23-40 år
Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.

Över 80 personer bokade och sista förköpsplatserna! Vi släpper endast 90 förköpsplatser (45 för tjejer och 45 för killar). OBS! Bokningen stänger imorgon kl. 15:00 och sedan bara betalning på plats. Förköp 249 kr och betalning på plats 299 kr. Garderob ingår på eventet. Åldern 23-40 år är rekommenderad och det går bra att boka även om den inte stämmer helt.

” Ett Offline Party är en maxad kväll med roliga aktiviteter, mingel, goda drinkar och känslan av stor hemmafest mitt på stan där du lär känna många nya människor! ”

Är du också trött på evigt svajpande bland fiskbilder och gymselfies, ytligt chattande för att bryta isen, stela och utdragna första dejter, högljudda nattklubbar eller att Valentines 14 februari alltid skall fokusera bara på alla kärlekspar?

I år kickar vi därför igång februari med att sno tillbaka Valentines till alla sköna singlar och fira in detta med ett storslaget Party i Göteborg! Era vänner är våra vänner och det går lika bra att komma själv eller ihop med hela singelgänget!

dela eventet med alla sköna singlar som är värda en riktigt rolig kväll och garanterad upplevelse utöver det vanliga!

 

EVENTDETALJER

Formatet är superenkelt och fokuserar på roliga sätt som bryter isen, göra det enkelt att börja mingla och snabbt lära känna en massa nytt folk! Vi har exklusivt abonnerat hela Sing Sing Karaokes mysiga barvåning. Kvällen till ära har du även extra fina AW-priser på dryck, mingelbricka med plockmat och en speciellt utvald Valentinedrink!

Temat för kvällen är " Speeddating & Karaoke Party ”. Så kom och mingla, testa på vår egen populära Happy Speeddating och utmana dig själv, singelpolarna eller övriga deltagare i Sing Sings roliga barkaraoke. Under slutet av kvällen kommer vi dela ut fina priser för kvällens bästa karaokeprestationer.

Så glöm värkande Tindertumme, rensa kalendern och börja ladda inför en garanterat maxad mingel- och festkväll med nya, likasinnade människor! Vem vet. Du kanske klickar extra bra med en eller flera personer att lära känna bättre efter eventet och även chans till en fortsatt Valentinedejt under kvällen.

Mingla med upp till runt 80-100 personer på en kväll!

Enklaste sättet att träffa många nya människor i Göteborg!

Sing Sing Karaokes barvåning är abonnerat exklusivt för eventet!

Kompisdealer i baren under hela eventet på dryck och mingelbricka med plockmat!

Specialpris på kvällens utvalda, sexiga Valentinedrink!

Testa på vår populära Happy Speeddating!

Sing Sings personal bjuder in till karaoke i baren - kom och sjung din favoritlåt!

Extra bra eventpris på bokning av ett privat karaokerum!

Matchboxen – Bli matchad efter eventet med dem du klickat bäst med!

Eventet avslutas med prisutdelning för kvällens bästa karaokeprestationer!

Efterfest på Sing Sing fram till kl. 00:00!

 

DU MISSAR VÄL INTE...

17:00 – Insläpp på Sing Sing och mingel börjar.

17:45 – Introduktion av kvällen.

20:45 – Prisutdelning och avslutning.

Runt 21:00 – Efterfest på Sing Sing fram till 00:00.

OBS! För att garantera den bästa möjliga upplevelsen av kvällen och säkerställa att man inte missar någon information rekommenderar vi alla att komma redan när insläppet börjar!

❤️❤️🎉 Vi syns på plats! 🎉❤️❤️

 

  1. Välj antal platser du vill boka och klicka på LÄGG I KUNDVAGN. OBS! Du väljer det kön du själv är.
  2. Fyll i kontaktuppgifter för alla personer som bokningen gäller och klicka på VÄLJ BETALSÄTT.
  3. Har du en rabattkod skriver du in denna i rabattkodsfältet och klickar på LÄGG TILL RABATTKOD. Du kan betala direkt med ditt betal- eller kreditkort både med PayPal och Stripe. Du behöver alltså inte skapa ett Paypalkonto för att betala. Skriv in kortinformation och klicka på BETALA NU.
  4. Då betalningen gått igenom blir din bokning automatiskt bekräftad och du får ett bekräftelsemail till din mailadress med detaljer om eventet.
  5. Om du får problem med din bokning, betalningen eller något annat, maila till info@speedd8.se, så hjälper vi mer än gärna till.

 

Vad deltagare sagt om eventen

"Jättekul att man fick träffa så många!"

Julia, Malmö

"Roligare än jag någonsin kunnat förvänta mig!"

Maria, Stockholm

"Skitkul att lära känna så många nya människor!"

Anders, Göteborg