Mingel & Karaoke Blue Spring Party

Mingel & Karaoke Blue Spring Party 27 april

lördag 27 apr / 17:00 - 20:30 / 23-40 år
Information Pris Antal
Plats för MänVisa mer + 299.00 SEK  
Plats för KvinnorVisa mer + 299.00 SEK  

Missa inte säkra plats till förköpspris! OBS! Endast 80 förköpsplatser (40 för tjejer och 40 för killar). Förköp 299 kr och betalning på plats 349 kr. Garderob ingår på eventet. Åldern 23-40 år är rekommenderad och det går bra att boka även om den inte stämmer helt.

” Ett Offline Party är en maxad kväll med roliga aktiviteter, mingel, goda drinkar och känslan av stor hemmafest mitt på stan där du lär känna många nya människor! ”

Är du också trött på evigt svajpande i olika datingappar, ytligt chattande, stela första dejter, högljudda nattklubbar och vinterkyla och mörker?

Efter succén från senaste Valentinefesten kickar vi nu igång april och firar in våren och ljusare tider med ett nytt storslaget Offline Party i Göteborg! Som vanligt är era vänner våra vänner och det går lika bra att komma själv eller ihop med hela singelgänget!

dela eventet med alla sköna singlar som är värda en riktigt rolig kväll och garanterad upplevelse utöver det vanliga!

 

EVENTDETALJER

Formatet är superenkelt och fokuserar på roliga sätt som bryter isen, göra det enkelt att börja mingla och snabbt lära känna en massa nytt folk! Vi har återigen exklusivt abonnerat hela Sing Sing Karaokes mysiga barvåning.

Kvällen till ära har du även extra fina AW-priser på dryck, mingelbricka med plockmat och en speciellt utvald vårdrink! Så kom och mingla, festa och kanske utmana dig själv, singelpolarna eller övriga deltagare i Sing Sings roliga barkaraoke.

Temat för kvällen är " Blue Spring Party ”. Våren i Göteborg representeras av nya möjligheter, positiva förändringar, varmare och ljusare dagar, blomstrande natur och hav, flörtig energi och mycket blåa färgtoner! Så låt gärna detta inspirera dig i val av klädsel för att höja vårstämningen extra. Under slutet av eventet kommer vi dela ut fina priser för kvällens bästa blå våroutfits och karaokeprestationer.

Så glöm värkande Tindertumme, rensa kalendern och börja ladda inför en garanterat maxad mingel- och festkväll med nya, likasinnade människor! Vem vet. Du kanske klickar extra bra med en eller flera personer att lära känna bättre efter eventet och på fortsatta vårdejter.

Mingla med upp till runt 100-120 personer på en kväll!

Enklaste sättet att träffa många nya människor i Göteborg!

Sing Sing Karaokes barvåning är abonnerat exklusivt för eventet!

Kompisdealer i baren under hela eventet på dryck och mingelbricka med plockmat!

Specialpris på kvällens utvalda vårdrink!

Lock & Key Icebreaker – Lås upp, bryt isen och kanske hittar du en bra match!

Testa på vår populära Happy Speeddating!

Sing Sings personal bjuder in till karaoke i baren - kom och sjung din favoritlåt!

Testa 30 minuter gratis i ett eget privat karaokerum. OBS! I mån av plats!

Matchboxen – Bli matchad efter eventet med dem du klickat bäst med!

Eventet avslutas med prisutdelning, bl a för kvällens bästa blå våroutfits och karaokeprestationer!

Efterfest på Sing Sing fram till kl. 03:00!

 

DU MISSAR VÄL INTE...

17:00 – Insläpp på Sing Sing, mingel och Lock & Key Icebreaker börjar.

17:45 – Introduktion av kvällen.

20:15 – Prisutdelning och avslutning.

Runt 20:30 – Efterfest på Sing Sing fram till kl. 03:00. Perfekt tillfälle att stanna kvar och mingla vidare med folk du lärt känna under kvällen.

OBS! För att garantera den bästa möjliga upplevelsen av kvällen och säkerställa att man inte missar någon information rekommenderar vi alla att komma redan när insläppet börjar!

🎉🎉 Vi syns på plats! 🎉🎉

 

  1. Välj antal platser du vill boka och klicka på LÄGG I KUNDVAGN. OBS! Du väljer det kön du själv är.
  2. Fyll i kontaktuppgifter för alla personer som bokningen gäller och klicka på VÄLJ BETALSÄTT.
  3. Har du en rabattkod skriver du in denna i rabattkodsfältet och klickar på LÄGG TILL RABATTKOD. Du kan betala direkt med ditt betal- eller kreditkort både med PayPal och Stripe. Du behöver alltså inte skapa ett Paypalkonto för att betala. Skriv in kortinformation och klicka på BETALA NU.
  4. Då betalningen gått igenom blir din bokning automatiskt bekräftad och du får ett bekräftelsemail till din mailadress med detaljer om eventet.
  5. Om du får problem med din bokning, betalningen eller något annat, maila till info@speedd8.se, så hjälper vi mer än gärna till.

 

Vad deltagare sagt om eventen

"Jättekul att man fick träffa så många!"

Julia, Malmö

"Roligare än jag någonsin kunnat förvänta mig!"

Maria, Stockholm

"Skitkul att lära känna så många nya människor!"

Anders, Göteborg