Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.
 • oktober 22, 2022
  18:00 - 22:00
Back to the 90´s Offline PartyBack to the 90´s Offline Party

Vad sägs om att kickstarta hösten på bästa möjliga sätt med färgsprakande fest och mingel? Just därför kör vi en populär favorit i repris och tar dig återigen tillbaka till det galna 90-talet med ett Back to the 90´s Offline Party!

Era vänner är våra vänner och med succén från tidigare fester kan vi garantera en rolig kväll utöver det vanliga! Så skicka vidare eventinbjudan till alla sköna singlar du känner som förtjänar en riktigt rolig eventkväll och ett extra bra pris. Vi syns på plats!

BACK TO THE 90´S OFFLINE PARTY

LÖRDAG 22 OKT / KL. 18:00-22:00 / 23-40 ÅR

EAT Garden, Jakobsbergsgatan 15, Stockholm

** Redan över 100 personer bokade! **

Boka med förköpspris fram till kl. 16:00! Sedan gäller endast betalning på plats.

Förköp 249 kr / Betalning på plats 299 kr

Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.

EVENTDETALJER

Formatet är som vanligt superenkelt. Kvällen till ära har vi exklusivt abonnerat hela EAT Markets inglasade terrass EAT Garden. Med runt 120-150 personer kan en OFFLINEFEST liknas vid och skapar känslan av en stor privatfest hemma med vännerna! Du vet en sån där man hade i tonåren och som ofta blev mycket bättre än utgången efter. Så vila Tindertummen och kom och träffa nya människor på riktigt istället för bakom skärmen!

Här får du också ett flertal roliga sätt som garanterat bryter isen och får dig att enkelt börja prata med och lär känna en massa nytt folk på kort tid! Därför går det lika bra att komma själv eller tillsammans med hela singelkompisgänget!

Temat för kvällen är ”Back to the 90´s”, det vill säga det bästa från det årtionde som gav oss allt ifrån pinsamma frisyrer, internet- och mobiltelefonsrevolutionen och starka influenser till dagens moderna popkultur. Så vare sig du rockade en profil på Playahead och Lunarstorm, hängde på fritidsgård och ungdomsdiscon eller har andra minnesvärda (eller pinsamma) ögonblick från 90-talet så garanteras en hög dos av igenkänningsfaktor och nostalgi under kvällen! 

Fina priser för kvällens bästa och mest kreativa 90-talsoutfit utlovas. Så sätt Googlesökningen på 90-tals-filmer, 90-talsserier eller bara 90-tal så hittar du garanterat bra inspiration. Gå gärna all in och låt endast fantasin sätta gränserna.

Rensa kalendern, börja ladda och tagga igång redan nu och så firar vi in hösten och återupplivar det galna, roliga, färgstarka och glada 90-talet tillsammans för en kväll på ett oförglömligt sätt! 

 • Möt upp till runt 120-150 personer på en kväll, 50/50 fördelning killar och tjejer!

 • Enklaste sättet att träffa många nya människor på kort tid i Stockholm!

 • Skönaste 90-talslåtarna som garanterat får dig i både mingel, fest – och dansmood!

 • Mingla med Jessica Norell (cert. förändringscoach och blivande Intuitive Matchmaker) och få info om vilken potential du och din match har.

 • EAT Garden är abonnerat exklusivt för eventet!

 • Lock & Key Icebreaker – Lås upp, matcha och chans att vinna fina priser!

 • Testa på vår populära Happy Speeddating!

 • Mingellekar som gör att du roligt och enkelt bryter isen!

 • Matchboxen – Testa vårt matchningskoncept!

 • Eventet avslutas med prisutdelning, bland annat för kvällens bästa outfit!

Under slutet av eventet kommer du troligtvis hunnit lära känna fler än du någonsin gjort på så kort tid, träffa människor du aldrig skulle träffat annars och skapa minnen för livet!

DU MISSAR VÄL INTE…

 • 18:00 Insläpp på EAT Garden, mingel och Lock & Key Icebreaker börjar.

 • 18:45 Introduktion av kvällen.

 • 21:45 Prisutdelning och avslutning.

 • 22:00 Eventet slut. Stanna gärna kvar och mingla vidare på EAT Gardens nattklubb som öppnar kl. 22:00.

OBS! För att garantera den bästa möjliga upplevelsen av kvällen och säkerställa att man inte missar någon information rekommenderar vi alla att komma redan när insläppet börjar! 

Varmt välkommen!

Vad deltagare sagt om eventen

”Jättekul att man fick träffa så många!”

Julia, Malmö

”Roligare än jag någonsin kunnat förvänta mig!”

Maria, Stockholm
”Skitkul att lära känna så många nya människor!”

Anders, Göteborg

Plats:  

Adress:
Sweden