Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.
 • september 17, 2022
  19:00 - 23:00
Back to the 80´s Offline PartyBack to the 80´s Offline Party

JA, DU LÄSTE RÄTT! Efter lång väntan och en enorm efterfrågan kan vi nu äntligen säga att du och dina singelvänner är inbjudna till premiären för OFFLINEFEST för 40-55 år i Stockholm! Nu har vi minst sagt en hel del att ta igen och vi ska mingla, skratta, dansa och skåla ihop hela kvällen! 

Era vänner är våra vänner och med succén från tidigare fullbokade fester kan vi garantera en rolig kväll utöver det vanliga! Så skicka vidare eventinbjudan till alla sköna singlar du känner som förtjänar en riktigt rolig eventkväll och ett extra bra pris. Vi syns på plats!

BACK TO THE 80´S OFFLINE PARTY

LÖRDAG 17 SEP / KL. 19:00-23:00 / 40-55 ÅR

Scandic Malmen Lilla Baren, Folkkungagatan 50-52

** Sista killplatserna, så boka direkt! **

OBS! Förköpspris fram till kl. 17:00! Sedan stänger bokningen på hemsidan och betalning på plats gäller. 

Förköp 249 kr / Betalning på plats 299 kr

Försäljningen är stängd eftersom evenemanget har passerat.

EVENTDETALJER

Formatet är som vanligt superenkelt. Kvällen till ära har vi exklusivt abonnerat hela Scandic Malmens Lilla Hotellbar. Med runt 120-150 personer kan en OFFLINEFEST liknas vid och skapar känslan av en stor privatfest hemma med vännerna! Du vet en sån där man hade i tonåren och som ofta blev mycket bättre än utgången efter. Så vila Tindertummen, logga ut från onlinedatingprofilen och kom och träffa nya människor på riktigt istället för bakom skärmen!

Här får du också ett flertal roliga sätt som garanterat bryter isen och får dig att enkelt börja prata med och lär känna en massa nytt folk på kort tid! Därför går det lika bra att komma själv eller tillsammans med hela singelkompisgänget!

Temat för kvällen är ”Back to the 80´s”, det vill säga det bästa från det årtionde som gav oss allt ifrån pinsamma frisyrer, stekiga solariebrännor och starka influenser till dagens moderna popkultur. Så vare sig du rockade en hockeyfrilla, körde fredagsmys med tjock-TV, moviebox och VHS eller har andra minnesvärda (eller pinsamma) ögonblick från 80-talet så garanteras en hög dos av igenkänningsfaktor och nostalgi under kvällen! 

Fina priser för kvällens bästa och mest kreativa 80-talsoutfit utlovas. Så sätt Googlesökningen på 80-tals-filmer, 80-talsserier eller bara 80-tal så hittar du garanterat bra inspiration. Gå gärna all in och låt endast fantasin sätta gränserna.

Rensa kalendern, börja ladda och tagga igång redan nu och så firar vi av sommaren och återupplivar det galna, roliga, färgstarka och glada 80-talet tillsammans för en kväll på ett oförglömligt sätt! 

 • Möt upp till runt 120-150 personer på en kväll, 50/50 fördelning killar och tjejer!

 • Enklaste sättet att träffa många nya människor på kort tid i Stockholm!

 • Skönaste 80-talslåtarna som garanterat får dig i både mingel, fest – och dansmood!

 • Mingla med Jessica Norell (cert. förändringscoach och blivande Intuitive Matchmaker) och få info om vilken potential du och din match har.

 • Lilla Baren är abonnerat exklusivt för eventet!

 • Lock & Key Icebreaker – Lås upp, matcha och chans att vinna fina priser!

 • Testa på vår populära Happy Speeddating!

 • Mingellekar som gör att du roligt och enkelt bryter isen!

 • Matchboxen – Testa vårt matchningskoncept!

 • Eventet avslutas med prisutdelning, bland annat för kvällens bästa outfit!

Under slutet av eventet kommer du troligtvis hunnit lära känna fler än du någonsin gjort på så kort tid, träffa människor du aldrig skulle träffat annars och skapa minnen för livet!

DU MISSAR VÄL INTE…

 • 19:00 Insläpp på Scandic Malmen Lilla Baren, mingel och Lock & Key Icebreaker börjar.

 • 19:30 Introduktion av kvällen.

 • 22:45 Prisutdelning och avslutning.

 • 23:00 Eventet slut. Stanna gärna kvar och mingla vidare i Lilla Baren.

OBS! För att garantera den bästa möjliga upplevelsen av kvällen och säkerställa att man inte missar någon information rekommenderar vi alla att komma redan när insläppet börjar! 

Varmt välkommen!

Vad deltagare sagt om eventen

”Jättekul att man fick träffa så många!”

Julia, Malmö

”Roligare än jag någonsin kunnat förvänta mig!”

Maria, Stockholm
”Skitkul att lära känna så många nya människor!”

Anders, Göteborg