SE BILDER FRÅN VÅRA SINGELEVENT I STOCKHOLM, GÖTEBORG & MALMÖ

Speedd8.se är mötesplatsen där du som singel kan träffa andra spännande singlar genom de singelevent vi anordnar. Sverige är ett av de singeltätaste länderna i världen och i dagens samhälle lever människor mer isolerat än någonsin. Vilka går på ett Speedd8.se event? På våra event kommer alla typer av människor, det som de har gemensamt är att de gillar att träffa nya människor.

Det som skiljer ett event från Speedd8.se från t.ex. ett krogbesök är fokuset på den mänskliga kontakten. På våra event skapar vi en miljö där du som deltagare enkelt kan lära känna nya människor antingen genom speed dating eller genom mingelaktiviteter. På eventen skapas det snabbt en trevlig atmosfär där det är naturligt att ta kontakt med andra deltagare och där det är högt i tak.

singelevent stockholm

VILKET SINGELEVENT PASSAR DIG?

Singelevent finns för olika åldrar och intressen i Sveriges tre största städer Stockholm, Göteborg och Malmö. Varför inte besöka våra kommande event och se vad som händer i din stad?

Speedd8.se jobbar vi ständigt med att komma fram med nya roliga sätt som singlar kan träffas på. De två återkommande koncepten vi jobbar med är Happy Speeddating och Lock & Key Singelfester.

Happy Speeddating är en eventtyp där du får gå på mellan 15-20 dejter under en kväll. Eventen görs i samarbete med vår partner Happypancake och hålls alltid på ett lättsamt sätt.

Gillar du att mingla och träffa nya människor? Då har vi även Lock & Key Singelfester! På dessa singelevent samlar vi ett större antal singlar och fokuset på festen är att skapa en atmosfär där det är naturligt att prata med nya människor. Detta gör vi genom att anordna olika tävlingar som man endast kan vinna genom att ta kontakt med nya människor. På singelfesterna brukar du som deltagare även få prova på Speeddating eller andra aktiviteter som t.ex. Salsa via vår partner idance.se.

Singelevent Göteborg